lördag 13 september 2008

Vecka 37 en vanlig vecka i vår vardag!

Nu börjar hösten närma sig med storm steg.. lite mysigt är det!! Tända ljus få ta på sig tjocka strumpor, och så börjar det ju närma sig att familjen Lundberg/ Berggren snart ska bli fyra!!

Veckorna flyter på som vanligt, dagis, lunch, sovpaus framför tv:n till Dr Quinn, bus, middag och så dags för John Blund


I lördags var vi på grillafton/kräftskiva hemma hos Theo! Det var skojigt det! Fullt hus med glada, stora som små. Det var en mycket lyckad kväll och Mamma Gith och pappa Mattias hade massor med gott att bjuda på.

(THEO, Tack för en jätte rolig kväll)


Alla de små var på sitt bästa humör och var uppe till sent. Axel somnade sist och då var nog klockan nästan halv tolv. Alwa trivdes nog bäst i Mickes famn den här kvällen! Tur att Denise är så snäll och lånar ut sin pappa!


Den här veckan som gått har Alwa fått upp ögonen för sin Apa Enzo. Han ska följa med överallt! På kvällen får han sin pyjamas. På dagarna ska han ha skor på sig, och när vi går och sover ska självklart apan ligga brevid!! Pussar får han också många av!


Något som också är väldigt populärt just nu är att måla!! Helst ska någon hjälpa till!

Arvid och Alwa är två stycken små terrorister!! Det finns nästan lite syskon kärlek där!! De slås nyps, skriker... och självklart skrattas det också i hop! De kommer få umgås vare sig de vill eller inte!! Fast de tycker nog det är ganska skojigt!

Inga kommentarer: