måndag 7 maj 2007

Tiden går så fort..





Alla som har fått barn eller väntar barn har hört att tiden går så fort när de små tittar ut. Tiden går verkligen jätte fort. Det sysslor man hann att göra på en dag, tar nu en vecka.. så en dag blir helt plötsligt en HEL vecka, alltså måste ju tiden gå sju gånger så fort.. men det känns som det går ännu fortare. Först är det måndag, sedan är det redan söndag. Sedan så händer det ju massor i de smås lilla värld.. undra om de själva hänger med?? Jag gör det inte...








Från att ha varit 49 cm lång och vägt 3525 gram och nu vara 63 cm lång och väga 7030 gram så har ju gudklimpen blivit en stor "tjeja" Från att sova en timme i taget och äta var tredje kvart till att sova nästan en hel natt och äta var 4 timme och dessutom äta morot, potatis så växer hon ju så det knakar!! Vi hinner inte riktigt med! Kan man stanna tiden ett tag?? Det är ju så mysigt nu..

Vi har sagt att Alwa ska ju sova i sin egna säng, det är bäst för både henne och oss.. men enligt vem???. Efter att ha lagt henne i sin säng och sakna henne efter 5 minuter och nästan önska att hon ska vakna och vara ledsen så man får flytta över henne till oss.. så sover hon faktiskt nu för det mesta i vår säng. Det finns ju inget bättre att ha en liten tjej brevid sig som trycker ut en så man vaknar med huvudet på nattduksbordet.. Eller något som ligger och "tuttar" på ens rygg kl 03.00 så man måste gå upp mitt i natten för att göra mat till henne..men gud vilken lite nöjd prinsessa när hon sedan får sin flaska..

För att vi inte ska glömma alla de små detaljerna när tiden bara tickar på så får vi väl skriva det här.. För den 20 December förändrades vårt liv till något alldeles undebart, sedan dess är inget sig likt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en gullig sida om en gullig liten Norpan!!

Fam Stockhaus/Sandelin sa...

Hej sötis!
Kul att hitta dej här också! Mössan ja, det är en vit, fin, stickad variant som dock var hemsk att ta på sej. Det är olika ord/meningar jag tycker är roliga från dag till dag. Trist när mamma o pappa kör med gamla skämt.
Vi ses!