söndag 27 maj 2007

Pingst med långväga gäster

Här är Alwa med Marion och Steffen

Nu har det varit helg, pingsthelg och morsdag! Många högtider under några få dagar. Även födelsedagsfirande som egentligen inte var meningen. Vi har haft besök av gammelfaster Marion och gammelfarbror Steffen. De kom hela vägen ifrån Alsdorf, Tyskland. Det var första gången Alwa träffade dem, även jag (mamma Mia) Det var även ett bra tag sedan pappa Cristoffer såg dem. Ungefär 8 år sedan.


Gross Onkel Steffen

I Lördags var det fullt upp, först upp på babysim sedan var vi på Tolvskillingemarknaden. Gottade oss i det sköna vädret och passade även på att äta lite glass. Under kvällen åkte vi till Stångehamn där vi grillade och åt mycket god mat.





Pappa Cristoffer hade mycket roligt och passade grillen bland myggen

I dag så tog vi oss en tur till Kråkelund! God mat och lite morsdag firande. Mätta och belåtna åkte vi hem och bara umgicks. Tänk att en helg går så fort. Vi tycker det var jätte roligt att Marion och Steffen var här!! Vilka godingar, nu får det inte ta åtta år till nästa gång!! Gör det de, har vi glömt all tyska. Den var ringrostig nu och den blir ju inte bättre om man inte ses!!


En glad Alwa i Kråkelund



Inga kommentarer: