onsdag 16 maj 2007

En bra dag i parken!



I dag har vi haft fullt upp. Vi började vår dag med att gå till Trollsländan där vi träffade många av våra kompisar! Sjunga och busa och så klart lite god fika. Det hör ju till!! Fast det blir oftast frukosten! Efter en trevlig förmiddag fortsatte vår "föräldrargrupp" till Chil Out där vi åt lunch En snabb sådan för vi skulle ju på utflykt i stadsparken. Där satt vi och gottade oss i solen och mummsade på vår fika. Alwa var vaken och njöt av den friska luften och framför allt passa på att spana på alla andra barn.

Det kändes som sommaren var på väg. Gröna träd och sol i massor.

När vi kom hem på kvällen så vände sig Alwa om för första gången. I flera veckor har foten varit i vägen men nu vände hon sig om hela tiden. Ifrån rygg till mage. Det var så roligt så det höll hon på med i en halvtimme innan hon somnade av utmattning!!

Det är tur att vi är ett sådant gott gäng i vår "mammapappa grupp". Vi är alla väldigt olika men har alltid trevligt i hop!! Vi ses ganska ofta, favorit sysselsättningen är fika och luncha!! Det som väntar härnäst är middag utan barn, och bara tjejer!! Det blir nog en lyckad kväll!! Det ser vi fram emot och även sommaren som närmar sig med storsteg!!

Inga kommentarer: