fredag 2 maj 2008

Vintern rasat ut bland höga fjällar, drivans blommor smälta....


..ut och dö. Himlen ler åt vårens ljusa källa. Skogen kysser både strand och sjö...
Nja vi var inte vid någon brasa och sjöng på Valborgsmässoafton men vi var hemma hos familjen Harrysson/Johansson. Kan man räkna två år i rad som en tradition?? JA vi kan väl säga att det börjar bli tradition nu!! Det var en mycket lugn kväll, med smaskig mat och ostbågar i massor. Arvid och Alwa höll låda!! De var båda två uppe mycket länge! Sedan blev det fotbollstittande.. Tyvärr vann ju inte rätt lag!!


Det fanns ju lite tid för bus, även om Arvids bilar var mycket roliga att leka med!! De var till och med så roliga att Alwa ville ha en likadan bil. det fick farmor nys om så 1:maj efter att hon varit på demonstration hade hon köpt en likadan så nu kan Alwa och Arvid ha race nere vid Havslätt!!

1 Maj tillbringade vi hemma hos farmor i Stångehamn, där bjöds det på god mat som vanligt och nästan fullt hus!! Alwas egna favorit farbror Alex höll sig hemma. Josefin och Andreas kom också hem ifrån Stockholm och vi hade sådan tur att mormor Ingrid kom med Kusin David och hans tjej Ellen. Så väl hemma igen somnade Alwa ovaggade.
Nu ska vi umgås hela helgen med faster Jossan!! Det kommer inte bli en lugn stund!!

PS Tack Arvid för en mysig Valborg!!!

Inga kommentarer: