lördag 28 februari 2009

4 Månader


Nu är vår lill tjej redan 4 månader! Tänk vad fort det gått!! Om nästa fyra månader går lika fort så är det straxt juli månad! Vad skönt!! Sol och värme. Fast åt andra sidan så är det så mysigt nu så det behöver inte gå så fort! I måndags var vi hos BVC för 4 månaders kontrollen och vi har ju hela tiden tyckt att Lowa är en liten "knubbis" jämfört mot Alwa men de är faktiskt rätt lika i storlek och vikt.

Lowa vägde nu 7085 gram och var 61,5 cm lång. Alwa vägde 7030 och var 63,5 cm. Alwa var däremot väldigt liten och späd den första månaden men så föddes hon dock i vecka 37. Lowa föddes tre dagar innan beräknad födelse. Efter Alwa började få ersättning växte hon i rask takt!! Ska bli spännande att se hur de kommer följa varandra!!

Lowa kan nu vända sig ifrån mage till rygg. Tillbaka har hon inte lärt sig. Hon pratar hela sin vakna tid och stoppar tummen eller handen så fort hon kommer åt. Sedan en månad tillbaka har vi sett höger framtand i nedre käken. Detär bara en prick men den kliar! Nu får vi se vad som händer månad fem. Idag ska vi testa att äta mat!! Det blir spännande!!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst kommer juli fort,da kommer Faster Marika och pussas,hoppas Alwa tycker mer om det denna gangen an sist :)

Anonym sa...

Du växer så det knakar! Din mamma ska bara njuta av alla goda stunder, tider går sååå fort. Men visst är det skönt med sommar, sol och värme! Det tycker vi alla...
Kram från ett kallt och blåsigt skåne