söndag 30 december 2007

JULAFTON 2007



Julaftons morgon åkte vi till simhallen och badade!! Det var jätte mysigt!! Mörkt utomhus och en massa levande ljus vid bassängen!! Det var faktiskt bättre än babysimmet!!

Vi var inte ensamma där!! Det var en hel del folk och vi var i sällskap med farfar Reine, farbror Alex, faster Jossan, pappa Cristoffer, mamma Mia och så familjen Harrysson/Johansson! Här på bilden äter Arvid och Alwa julfrukost!! Skinkmacka och Lussebullar!!


På eftermiddagen åkte vi till gammelmormor Ingrid och gammelmorfar Janne uppe i Kråkelund!! Där var vi fullt hus 20 stycken julfirare!! Pappas kusiner var där!!
Alwa fick MASSOR av julklappar och hon busade hela dagen/kvällen med såväl barn som gamlingar!! Alwas favorit på julbordet var omelett, clementin och så choklad!!


Här är pappas kusiner Madde och Alice tillsammans med gammelmormor Ingrid: Gammelmormor Ingrid kan det här med jul!! Tomtar, julgodis, glögg, mat och allt därtill fanns!! Det blev en lång men bra dag!! Nästa julafton firas i Timmernabben, men det är länge tills dess!!

Inga kommentarer: